Om Kogepunktet.dk

Hej med dig, kære læser.

Mit navn er Angela Brink.

Her kan du finde opskrifter og gode råd jeg har tilpasset en husstand, hvor I er en voksen og et barn – det, jeg kalder mad til halvanden.

Jeg har lavet universet her, fordi jeg blev lidt træt af, at opskrifter og de fleste dagligvaretilbud typisk er skruet sammen til fire personer.

Her tager jeg udgangspunkt i opskrifter til en voksen person med et barn.

Opskrifterne passer i størrelse også til en meget stor voksen (læs: en mand).

Ud over selve opskrifterne, fortæller jeg også om, hvilke husholdningsredskaber, jeg synes, man kan have som et minimum.

Det gør jeg, fordi jeg synes, der er mange opskrifter, som lægger op til, man har det helt store arsenal af køkkenudstyr. Det, mener jeg ikke, er nødvendigt.

Jeg arbejder i køkkenet med at bruge så lidt potter og pander som muligt. Jeg er ikke den store fan af at vaske op. Og det er ikke alle, der har opvaskemaskine. Det fik jeg ikke selv, før mit barn var fire år gammelt, og det gik såmænd fint endda. Desuden, selv om jeg nu har en opvaskemaskine, så kan det tage tid at få fyldt den nok op til, det giver mening at tænde den. Derfor er det – når man holder mængden af opvask nede – lige så nemt at vaske op i hånden.

Mine opskrifter tager også højde for, at alle råvarerne skal bruges. Det er et af de helt store problemer, når man er en lille husstand, at de mængder madvarer, man kan købe, ofte er store. Jeg vil vise dig, hvordan du godt kan slå til og købe de gode, store tilbud og alligevel få udnyttet alle råvarerne.

Endelig skal du vide, at jeg også ind i mellem gør mig overvejelser om økonomien i maden. Men forhåbentlig ikke på en kedelig måde.

Du kan – når du har brug for det – bare gange mine opskrifter op, så de passer til så mange, som I nu spiser med, når du laver mine retter.

Du kan skrive til mig på Facebook, hvis du har nogen spørgsmål til retterne eller sitet her.

Kh
Angela